Noticia

20 joves aprendran la cadena de valor d'Enagás en una formació exclusiva

01 de novembre de 2017

El curs permetrà als participants obtenir una visió àmplia i organitzada de la companyia i del sector del gas

Vint joves de «Rescatadors de talent» participaran el 28 i el 29 de novembre en una formació exclusiva al centre de desenvolupament d'Enagás a Madrid. Durant dos dies, els joves s'acostaran a la cadena de valor d'aquesta companyia i obtindran una visió àmplia i organitzada del sector del gas des de la seva extracció al consum final. Com es transporta el gas?, Com es garanteix la sostenibilitat? Quina visió internacional té la companyia?, Com es dissenyen les infraestructures que transporten el gas? Aquestes són algunes de les preguntes que els joves resoldran gràcies a aquest curs on participaran 13 professionals d'Enagás de diferents direccions de la companyia.

A la primera jornada, els participants coneixeran la cadena del GNL (gas natural liquat) i la seva sostenibilitat. També s'endinsaran en la visió internacional d'aquesta companyia referent en el desenvolupament i manteniment d'infraestructures gasistes o coneixeran el model retributiu i els serveis lliurats a clients. A la segona jornada, els joves s'acostaran en el disseny, la construcció i l'operació d'infraestructures com les plantes de GNL, els emmagatzematges subterranis o els gasoductes i estacions de compressió.

Enagás és una de les empreses de referència en el desenvolupament jove que participa activament en «Rescatadors de talent» dissenyant formacions per als participants. A més del curs de la cadena de valor d'Enagás, aquesta companyia ja ha ofert en el marc d'aquest projecte una formació "d'innovació i creativitat" i una altra de "treball en equip".

 

Llegir més