Noticia

MAXIMITZA'T: Marca personal i recerca de feina

16 d'abril de 2018

Maxam ofereix un centre de desenvolupament a Madrid on podràs participar en tallers de treball grupals que t'ajudaran a desenvolupar diferents habilitats i a millorar la teva marca personal

Vols millorar la teva marca personal i potenciar habilitats com la comunicació, la innovació i l'adaptabilitat? No et perdis el nou centre de desenvolupament que t'ofereix MAXAM en el marc de «Rescatadors de talent». La cita formativa serà el 4 i el 5 de juny a Madrid. Per poder participar en aquest curs, recorda que has d'estar inscrit en el programa i sol·licitar-ho en l'apartat de "recursos".

Les activitats
Aquesta formació inclou diferents "workshops". Un d'ells estarà dedicat a l'autoconeixement i al desenvolupament a través d'activitats dinàmiques on milloraràs la teva comunicació, capacitat d'innovació i la teva adaptabilitat i resiliència. Un altre dels tallers t'ajudarà a optimitzar el teu currículum vitae identificant les àrees de millora. També podràs assistir a un Workshop de marca personal que t'ajudarà a presentar-te com a candidat en el mercat laboral.

Recorda que «Rescatadors de talent» fomenta la mobilitat dels inscrits i que t'ofereix una ajuda econòmica de 200 euros (300 euros si vius a Canàries) per facilitar el teu desplaçament al centre de desenvolupament. Només podràs participar en aquesta formació si vius fora de la comunitat autònoma on es realitza.

Maxam és una de les empreses que participa activament a «Rescatadors de talent».

Llegir més