Noticia

Fomenta la teva creativitat i capacitat d'innovació

08 de maig de 2018

Obertes les inscripcions per participar al nou centre de desenvolupament d'Enagás, que se celebrarà a Madrid els dies 5 i 6 de juny

T'agradaria ser més creatiu i innovador en els teus projectes? No et perdis el nou Centre de Desenvolupament que et proposa Enagás en el marc de «Rescatadors de talent». Si estàs inscrit a la plataforma i vols millorar la teva ocupabilitat, ja pots inscriure't en aquesta formació exclusiva que se celebrarà els dies 5 i 6 de juny a Madrid. Recorda que a «Rescatadors de talent» fomentem la mobilitat laboral i formativa dels inscrits i que només podràs participar en aquest centre de desenvolupament si resideixes fora de la comunitat autònoma en la qual es realitza.

El Centre de desenvolupament es dividirà en dos grans blocs. En el primer es treballarà la innovació i la creativitat usant el "Design Thinking" com a metodologia marc del taller. 

L'oratòria serà la protagonista del segon bloc d'aquesta formació on els joves tindran l'oportunitat de posar en pràctica els principis bàsics de la narrativa per a les presentacions analitzant tots els estils.

Enagás és una de les empreses que participa activament en «Rescatadors de talent» per ajudar els joves a millorar la seva ocupabilitat.

Llegir més