Noticia

José Miguel Bermúdez (Premi FPdGi Empresa) inspira als joves del programa

22 de novembre de 2018

Una vintena de persones assisteixen a una trobada que organitza «Rescatadors de talent» a la seu de la Fundació Princesa de Girona

En José Miguel Bermúdez (Premi FPdGi Empresa 2018) va deixar la seva feina per fer realitat un somni: cofundar l’empresa bound4blue. “Qui no arrisca, no guanya”. Aquest és un dels missatges que va transmetre divendres passat a un grup de joves del programa «Rescatadors de talent» durant una trobada que es va celebrar a la seu de la Fundació Princesa de Girona. L’objectiu d’aquesta conferència era inspirar als assistents i transmetre’ls el seu esperit emprenedor. Bermúdez no només va parlar d’èxits professionals sinó que també va valorar la importància de cometre errors perquè se’n pot treure un “aprenentatge”. Aquest jove emprenedor també va desxifrar una de les claus de l’èxit: saber rodejar-se de la gent adequada i treballar en equip. Això és el que fan diàriament Bermúdez i els integrants de l’empresa bound4blue que ha creat un innovador sistema de veles que redueix el consum de combustible dels vaixells, aconseguint un transport marítim més eficient i sostenible.  

Després d’escoltar el testimoni del Premi FPdGi Empresa 2018, els joves de «Rescatadors de talent» van participar en una dinàmica de networking que els hi va permetre conèixer millor la resta d’assistents i compartir inquietuds. 

El programa
«Rescatadors de talent» és un programa de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) que promou l’ocupabilitat dels joves. Si tens entre vint i trenta anys i formació universitària o de cicle superior d’FP i no trobes el teu veritable lloc al mercat laboral, inscriu-te al programa. 

T’oferim formació, mentoria, centres de desenvolupament professional, una borsa de treball i moltes coses més! Si ets la primera generació de la teva família amb estudis superiors, tindràs preferència respecte a altres candidats. A més, fomentem la teva mobilitat laboral i formativa per diferents comunitats autònomes a través d’una ajuda econòmica, perquè sabem que la feina de la teva vida pot estar en qualsevol lloc.

Tu també pots formar part d’aquesta comunitat del talent jove que et connecta amb una àmplia xarxa d’empreses de referència en cada sector. Descobreix tots els recursos i facilitats que t’oferim per ajudar-te a trobar la feina per a la qual t’has preparat. 

Llegir més